Adfærdsbehandling foregår oftest som et forløb med flere behandlinger. Gode og holdbare adfærdsændringer kræver nemlig både tid og tålmodighed. Med et behandlingsforløb får du løbende den støtte og feedback, der skal til for at fastholde motivationen og opnå gode resultater.

Alle behandlingsforløb starter med en indledende konsultation, der som regel vil være hjemme hos dig selv. Den første konsultation varer typisk omkring 2 timer. Her vil jeg spørge ind til de problemer, du oplever med dit dyr, jeg vil spørge til dyrets fortid samt til jeres hverdag sammen. På baggrund af denne indledende snak og mine observationer af dyret, vil vi sammen lægge en plan for adfærdsbehandlingen. Du vil også ved den indledende konsultation få nogle træningsøvelser og/eller råd til ændringer i hverdagens rutiner, som du kan tage i brug med det samme.

Efter den indledende konsultation ses vi typisk igen med 1 til 2 ugers mellemrum, indtil du er klar til at arbejde mere selvstændigt med adfærdsbehandlingen.

De opfølgende konsultationer kan foregå hjemme hos dig selv, i mine lokaler eller over skype. For hundeejere vil der også være mulighed for at deltage på specialhold med andre dyreejere, der typisk arbejder med lignende problemer.